Sevgili Kenan, Tebrikler, harika bir vinyet çıkmış ortaya. Figürlerdeki güzel işçiliğin yanı sıra zemine de bayıldım. Paylaştığın için teşekkürler, ellerine sağlık.
gerozturk
Istanbul, Turkey / Türkçe Member Since: December 22, 2005
entire network: 656 Posts
KitMaker Network: 0 Posts
Heyy yaşasııınnn Daha fazlaaa eciiişşşş!!!! Başka RPG figürleri boyayan birini görmek ne harika. Üstüne üstlük gayet başarılı bir çalışma olmuş. Eline sağlık Kenan.
Ben de zemin çalışmasına bayıldım. Yok yok kıskandım Eline, fırçana sağlık tekrar.
kenan1977
Istanbul, Turkey / Türkçe Member Since: July 26, 2006
entire network: 104 Posts
Hepinize güzel sözlerinizden dolayı teşekkür ederim.Umay daha senin eline su dökebilcegimi zannetmiyorum.Hele o son çalışman harikaydı.Yalnız o çalışma neden burda yayınlanmadı(yada ben görmedim).Bu arada 54 mm vazgeçmiş degilim (kızlarımın bana yılbaşı hediyesiydi bu figürler) ama 28 mm den de vazgeçe bilcegimi zannetmiyorum.Son olarak o mızraklı adamda bayrak olması lazımdı, çok denedim ama istedigim sonucu alamadıgım için oraya koymadım.
GOODWIN'DEN HATIRLATMA
Gözle görülen eleştirilmeye mahkumdur.
zwan
Istanbul, Turkey / Türkçe Member Since: February 02, 2005
entire network: 816 Posts
Kenan eline sağlık, ben de çok beğendim bu çalışmayı. Bu aralar ben de rackam firmasının bir devini yapıyorum fakat, eçiş boyamada kullanılan boyama yöntemleri ve ten renkleri biraz fantaziye kaçtığı için sanırım yine normal :-) figürlere devam edeceğim.
Kenan, figür boya da ister eciş ister bücüş olsun, tekrar ellerine sağlık
oomi
Istanbul, Turkey / Türkçe Member Since: May 24, 2005
entire network: 194 Posts
KitMaker Network: 48 Posts
Vazgeçme 28 mm'den de zaten. Hem tanıdık birşeyler görmek hoş, hem de bu konuda gayet iyisin... Bu arada kızlarını da hediyelerinden dolayı tebrik ediyorum. Zevkli bir seçim.
Ben son çalışmamı, kumpanya için yaptığımdan, kumpanya- biten projeler başlığı altına koydum. Galiba benim bir iş bitirmem için, kampanya-yarışma gibi motive edici unsurlara ihtiyacım oluyor...
kenan1977
Istanbul, Turkey / Türkçe Member Since: July 26, 2006
entire network: 104 Posts