Herkese selamlar. Uzunca bir süredir dabancasızlıktan boya yapamıyordum yeni dabancamı edindimmmm ve çalışmalarıma başladım. Yeni tabancam eskisine oranla çok daha iyi olduğu için alışma sürecindeyim. Deneme yanılma metoduyla giderek alışmaya çalışıyorum.
Neyse.. Modelim uzunca bir süre once montajladığım revellin 72 ölçek king tiger ı. Gerçekten muhteşem bir kit. elimdekileri bitireyim mutlaka bir tane daha yapıcam. Hani terapi kiti derlerya aynen öle. Şiddetle tavsiye ederim..
Modeli bitirdikten sonra gerçekçiliğini arttırmak için biraz detay eklemek istedim. İncelediğim modellerde kuledeki palet tutamakları cok hosuma gitmişti bende yapayım dedım. Ölçeğe uygun olduğunu düşündüğüm bir incelıkte, plastık tabaktan şerıtler kestım ve uygun formu vererek tutamakları yaptım. Izgaralar ıcınde bir seyler düsünüp elımdeki meshlerden yapayım dedım ama melesef olmadı. Bir dahakıne onuda yapıcam kafaya koydum..
Bu benım ılk 3 renk kamo denemem oldu. Rehberdekı boyamayı referans alarak free-hand seklınde elımden geldıgınce benzetmeye calıstım. Aslında uzerınde oldukca eskıtme var ama ne yazıkkı beceremedım gostermeyı. Oldugu kadar artık. Her turlu yapıcı elestırıye acıktır. Umarım begenırsınız... Boyama ısıklandırmadan dolayı bıraz soluk gıbı cıkmıs. Modelde böyle degıl. Gece 12 de cekınce bu kadar oluyor...