Community Forum: TürkoramaWant to meet up with modelers in your country or region? This is the place.
Hosted by Jim Starkweather
Hayret yeni mağaza açılmış
1907

entire network: 52 Posts
KitMaker Network: 0 Posts
Posted: Monday, December 06, 2004 - 07:50 AM UTC
.İstanbul Bahçelievler tarafına Best Model Hobby diye bir yer açılmış, duyan var mı? bende arkadaşa giderken arabadan gördüm..Özellikle o çevrede oturanlar için güzel bir haber olsa gerek... Mağazaya girmedim ancak vitrin oldukça geniş.. Vitrinde bol çeşit Rc gördüm , bir kaç ta tamiya ve dragon plastik maket de vardı...
Fsi

entire network: 17 Posts
Posted: Monday, December 06, 2004 - 07:16 PM UTC
1907 Güzel haber bu. Bakırköy ve çevresinde hobi mağazası yoktu. (Galeria'daki Toyz hariç). Bahçelievlerin neresinde kalıyor bu mağaza? Şöyle bir tarif edebilirsen uğrayıp sizlerede ayrıntılı bilgi verebilirim
1907

entire network: 52 Posts
Posted: Monday, December 06, 2004 - 07:50 PM UTC
izzettin Çalışlar caddesinde. ..Bakırköye girmeden hemen sağda kalıyor..Best Model Hobby mağazanın adı...Güzel haberler bekliyoruz. Benim yolum o tarafa pek düşmüyor ama o tarafa gidersem ben de uğrar haber veririm.
Eğer merter tarafından geliyorsanız ömürün ordaki behçelievler tabelasından sapın tam karşınıza çıkıyor..
Eğer merter tarafından geliyorsanız ömürün ordaki behçelievler tabelasından sapın tam karşınıza çıkıyor..
erhntly

entire network: 1,426 Posts
KitMaker Network: 129 Posts

Posted: Monday, December 06, 2004 - 08:00 PM UTC
Eğer bu bizim Yalım'ın (Jolly Roger) bahsettiği dükkan ise Dragon figürler 7-8 Usd gibi komik bir fiyattan satılıyormuş, bence çabuk keşfe çıkın
İyi alışverişler,
İyi alışverişler,
Fsi

Posted: Monday, December 06, 2004 - 08:22 PM UTC
Yahu bu tarif edilen yer benim hergün işe gelmek için geldiğim yol. Şu Citreon bayinin ilerisinde mi kalıyor?
erhntly

Posted: Monday, December 06, 2004 - 08:49 PM UTC
Jolly Roger'ın küçük ölçek grubundaki izlenimleri :
Quoted Text
Ama neyse ben de Bahçeliever'de bir maketçi
> keşvettim.
> Adamlar Tamiya ve Dragon satıyor şimdilik ama
> Zvezda'ya da gireceklermiş. İşin komik yanı Dragon
> 1/35 figür kitleri 8USD yani 11.5 ytl. İki kutu
> kapıp
> 4 kutu da sipariş ettim. "Fiyatları liste
> fiyatlarından koyacağız, şişirmeye niyetimiz yok
> pek"
> dediler. Benden söylemesi.
---
Best Model Hobby Gökşen Tunay- İzzettin Çalışlar caddesi 62/2 Bahçelievler İstanbul tel:0212 5572968. Kredi kartı da her zaman geçiyor, yeni dükkan. Listeden
getirtiyorlar. Bilmiyorum nereden geliyor. Ben
verdiğim parayı ve bulduğum modeli bilirim o kadar.
Amen:}
Fsi

Posted: Monday, December 06, 2004 - 08:59 PM UTC
Erhan sağolasın irtibata geçiyorum
Holyroger

entire network: 82 Posts
Posted: Monday, December 06, 2004 - 09:11 PM UTC
Citroen bayiinin karşısı. Dragon1/35 figür kitleri(4lü) 8 USD. 1/16 Wehrmacht Cavalery aldım 21 USD. Aslında daha çok RC satıyor ama statik de var. Hatta Dragon 1/35 10. yıl serisi Loki duruyor. Mörser olan.
...Aaa bu arada hoşbulduk:}
Graywolf

entire network: 6,405 Posts
KitMaker Network: 1,013 Posts

Posted: Monday, December 06, 2004 - 09:22 PM UTC
Quoted Text
Sevgili Yalım... HOŞGELDİN.
İzmirde Dragon bulma şansı giderek azalırken,iyi valla İstanbula bir dükkan daha açılmış. Sanırım artık İstanbul ziyaretlerini düzenli hale getirme zamanı geldi
Fsi

Posted: Monday, December 06, 2004 - 09:31 PM UTC
Laf lafı açıyor...
Bu ara çoğu yerde yurtdışından getirmeyi planladığım Dragon figürleri bulabiliyorum. Umarım bu bolluk Kitlerede yansır.... :-)
Bu ara çoğu yerde yurtdışından getirmeyi planladığım Dragon figürleri bulabiliyorum. Umarım bu bolluk Kitlerede yansır.... :-)
Holyroger

Posted: Monday, December 06, 2004 - 10:38 PM UTC
Ek: Pazar günü açıklar....
NOSFERATTU

entire network: 231 Posts
KitMaker Network: 24 Posts

Posted: Tuesday, December 07, 2004 - 04:29 AM UTC
Selam Yalım bendende hoş geldin.
Yahu dikkat ettimde modelcimiyiz arkeolojist miyiz neyiz anlayamadım.
Hayatımızın yarısını model yapmakla diğer yarısınıda model aramakla geçiriyoruz.
Haksızmıyım Erhan baba.
Yahu dikkat ettimde modelcimiyiz arkeolojist miyiz neyiz anlayamadım.
Hayatımızın yarısını model yapmakla diğer yarısınıda model aramakla geçiriyoruz.
Haksızmıyım Erhan baba.
erhntly

Posted: Tuesday, December 07, 2004 - 07:18 PM UTC
Hakan ağabey ;
1- Öncelikle benim modelcilik geçmişim asırlara dayanmadığı için henüz güzel ülkemizde bulunan çeşitleri tüketemedim, bu nedenle hala aramıyor, mevcutlardan seçebiliyorum. :-)
2- Modelciliğin bu kadar dalı varken sen tut, sadece klasik Amerikan otoları yapacam de. Ara dur o zaman :-)
Şaka bir yana sevgili Sinan'dan aldığın UH helikopteri bitirmişmiydin, son yaptığımız geyikte alışkanlık gereği ona da tekerlek takmayı düşünüyordun.
KOlay gelsin.
1- Öncelikle benim modelcilik geçmişim asırlara dayanmadığı için henüz güzel ülkemizde bulunan çeşitleri tüketemedim, bu nedenle hala aramıyor, mevcutlardan seçebiliyorum. :-)
2- Modelciliğin bu kadar dalı varken sen tut, sadece klasik Amerikan otoları yapacam de. Ara dur o zaman :-)
Şaka bir yana sevgili Sinan'dan aldığın UH helikopteri bitirmişmiydin, son yaptığımız geyikte alışkanlık gereği ona da tekerlek takmayı düşünüyordun.
KOlay gelsin.
Holyroger

Posted: Wednesday, December 08, 2004 - 01:55 AM UTC
Hoşbulduk Hakan abi. Valla ben zaten gezdiğim ve maket almayı maket yapmaktan(sanırım) daha çok sevdiğim için ben buluyorum:} Beraberinde zaten abuk ve sabuk ufak ve tefek bir sürü figür ilgimi çektiği için daha da çok şey buluyorum. Bu arada bahsi geçen dükkanda eski bir 1/25 AMT Fire Engine vardı, ilginizi çekerse.
Erhan abi, Figür ve minyatür yapmakla uğraşırsan üretken olsan da bitmiyor çeşit eheheh.
Erhan abi, Figür ve minyatür yapmakla uğraşırsan üretken olsan da bitmiyor çeşit eheheh.
![]() |