_GOTOBOTTOM
 Community Forum: ΑΡΜΟΔΡΟΜΙΟ
Want to meet up with modelers in your country or region? This is the place.
IPMS Hellas Nationals 2009
stavros_02
Visit this Community
Attica, Greece / Ελλάδα
Member Since: March 07, 2007
entire network: 74 Posts
KitMaker Network: 9 Posts
Posted: Tuesday, July 14, 2009 - 06:00 PM UTC
Dear friends
please find below the details about our coming expo-competition
It will be our great honour if you can come and visit us

The IPMS-Hellas Annual Expo - Competition, will take place from 21 to 25 October 2009, at the Apollo Multi-center in Piraeus (see the map here: http://www.nomarhiapeiraia.gr/Templates/polihoros/7.htm)

The competition will be held in one hall and this year there shall be a separate hall for the trade stands.

For more information please visit : http://www.ipms-hellas.gr/index_UK.htm Or contact us at this e-mail: [email protected]

I would also like to inform you that for this coming competition, we have already announced the AIRFIX prizes as below :

Best Airfix aircraft model any scale
Best Airfix model any scale - excluding aircraft
Youngest modeller participating with an Airfix kit, any type, any scale

Stavros Soulis
President of IPMS Hellas



Αγαπητοί Φίλοι,
ο 28ος Ετήσιος Διαγωνισμός - Έκθεση Πλαστικομοντελισμού της IPMS Ελλάδος, θα διεξαχθεί από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2009, στον Πολυχώρο "Απόλλων" της Νομαρχίας Πειραιά (Καμίνια, έναντι κτιρίου "Ελαίς"), στον ίδιο δηλαδή χώρο όπου έγιναν οι δυο προηγούμενες εκθέσεις (2007 και 2008).

Η προκήρυξη (κανονισμός) του διαγωνισμού είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Συλλόγου (www.ipms-hellas.gr) και στα μοντελιστικά περιοδικά που κυκλοφορούν.

Την αφίσα για την έκθεση φιλοτέχνησε ο Νίκος Τσίτσος τον οποίο ευχαριστούμε πολύ. Ως κύρι θέμα έχει το περυσινό Best of Show, το "μανάβη" του Νίκου Τακαβίτη

Αξίζει να σημειωθεί, ό,τι για φέτος, επιλύθηκε το πρόβλημα της στενότητας του εκθεσιακού χώρου καθώς έχει εξασφαλιστεί ειδικός χώρος για τα περίπτερα των καταστημάτων (vendor's area) κατά τα πρότυπα των εκθέσεων του εξωτερικού.

Η τελετή λήξης και η απονομή των διακρίσεων, θα γίνουν την τελευταία ημέρα της έκθεσης (Κυριακή 25/10 το πρωί). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των διαγωνιζόμενων, φέτος θα υπάρξει διαδικασία προ-εγγραφής των μοντέλων του διαγωνισμού είτε ηλεκτρονικά (με e-mail ή μέσω της ιστοσελίδας) είτε μέσω ταχυδρομείου. Οι σχετικές λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν σύντομα.

Ξεκινήστε λοιπόν τα μοντέλα σας ή τελειώστε όσα έχετε ήδη ξεκινήσει, προκειμένου να προλάβετε τις ημερομηνίες και ελάτε να συμμετάσχετε στο μεγαλύτερο μοντελιστικό γεγονός της χρονιάς το οποίο με τη βοήθεια και τη συμμετοχή σας ελπίζουμε να γίνει το μεγαλύτερο και καλύτερο μοντελιστικό γεγονός των 28 χρόνων της IPMS Ελλάδος.

Όσοι μοντελιστές επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Οργανωτική Επιτροπή της έκθεσης, μπορούν να το δηλώσουν στο e-mail του συλλόγου ([email protected]) ή στην ταχυδρομική διεύθυνση (IPMS Ελλάδος Τ.Θ. 79167, 175 02 Αμφιθέα) ή τέλος στους υπεύθυνους της έκθεσης κ.κ. Γιάννη Δόξα ([email protected]) και Σωτήρη Κωνσταντινέα ([email protected] και τηλ. 6976926788).

O Πρόεδρος της IPMS Ελλάδος

Σταύρος Σουλής (IPMS228)
 _GOTOTOP